EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

31.III.2016 CELOSLOVENSKÉ FINÁLE NAJ agro DIEVĆA, NAJ agro CHLAPEC 2016

31.III.2016 sme mali v Nitre počas finále celoslovenskej súťaže NAJ agro dievča 2016 svoje “ želiezko v ohni“. Išlo o žiačku Frederiku ŠIMOVÚ III.A, študijný odbor agropodnikanie – chov koní a jazdectvo, ktorá sa ako jediná z nášho trojčlenného družstva prebojovala zo semifinálového kola do finále súťaže. / okrem nej sa v semifinále súťaže predstavili jej spolužiaci Emília BENIKOVSKÁ a Tomáš MAZÚR /

Aj napriek sympatickému zvládnutiu úskalí finále sa jej nepodarilo umiestniť na niektorom z prvých troch miest v jednotlivých častiach finálového kola. Je to pravdepodobne daň za to, že bola z účastničiek finále už mediálne známa z minulého ročníka. Preto jej aj vo vysielaní Farmárskej revue, v reportáži o súťaži, venovali najviac priestoru z účastníčiek, ktoré nezískali niektorú z udeľovaných cien. Určite patrila medzi najkrajšie finalistky, ale čo je paradoxné moc jej to nepomohlo, lebo reportážny komentár pri záberoch na Frederiku zdôraznil, že nejde o súťaž krásy, ale do popredia sa dostali iné kritéria pre určenie poradia na prvých troch miestach.

V krátkom čase doplníme príspevok o fotogalériu a osobné dojmy Frederiky zo súťaže. Zatiaľ prinášame odkaz na vysielanie Farmárskej revue, ktorá bola odvysielaná 2.IV.2016 a reportáž zo súťaže začína od 3 min.10 sek.

www.tv-archiv.sk/farmarska-revue/sobota-2-04-2016-15-35#

Druhú informáciu o finálovom kole súťaže, kde sa predstavili finalistky súťaže, nájdete tu :

www.youtube.com/watch

Mediálne aktivity, ktoré absolvovala Frederika po svojej účasti na súťaži v predchádzajúcom ročníku nájdete tu :

www.polytechnika.sk/index.php

www.polytechnika.sk/index.php

 

SÚVISIACE ČLÁNKY O NAŠEJ ÚČASTI NA SÚŤAŽI NAJ agro dievča, chlapec :

www.polytechnika.sk/index.php

 

 

autor: T.H

Fotogaléria