EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

ZAČALO SA HLASOVANIE O VÍŤAZKU SÚŤAŽE NAJ AGRO DIEVČA WEBU 2016. ZAHLASUJTE ZA NAŠU ŽIACKU FREDERIKU ŠIMOVÚ III.A !

Jednou z čiastkových súťaží, v rámci celoslovenskej súťaže NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC 2016, je aj súťaž o NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC WEBU 2016. V tejto súťaži sme získali v predchádzajúcich dvoch ročníkoch dve prvé miesta. V roku 2014 sa v kategórii diečat stala víťazkou Šárka DEVEČKOVÁ a v roku 2015 sa stal víťazom v kategórii chlapcov Ladislav PAPIK. Radi by sme nadviazali na tieto skvelé výsledky aj v tomto ročníku súťaže a preto by sme chceli požiadať všetkých zamestnancov školy a žiakov aby zahlasovali za našu žiačku Frederiku ŠIMOVÚ III.A, študijný odbor agropodnikanie – chov koní a jazdectvo. Potešilo by nás, keby o možnosti hlasovania za našu žiačku, informovali zamestnanci školy a žiaci aj svoje okolie, lebo z každého počitača je možné hlasovať iba raz. Každý ďalší hlas s rovnakou IP adresou bude automaticky vyradený.

 

Spôsob hlasovania je časovo nenáročný. Na webovj adrese :

www.agrobiznis.sk/index.php/component/content/article/1214

nájdete fotografie dievčat, ktoré sa prebojovali zo semifinále súťaže do jej finálovej časti. Vašou úlohou je kliknúť na okienko pod fotografiou Frederiky, vyplniť údaj o hlasujúcom / emailova adresa / , odpísať ochranný kód z obrázka a odoslať. Na vašu emailovu adresu príde správa, ktorá potvrdzuje hlasovanie. Veríme, že aj tento ročník bude, aj vďaka vášmu hlasovaniu, znova úspešný.

Hlasovať môžete aj cez : www.agrobiznis.sk/ , kde v pravej časti nájdete odkaz na súťaž „ HLASUJTE naj agro dievča, chlapec „ Po kliknutí na agro dievča sa dostanete do galérie finalistiek súťaže NAJ agro dievča 2016 a ďalší postup je rovnaký, ako v predchádzajúcom spôsobe hlasovania.

 

SÚVISIACE ČLÁNKY

11.II.2016 SEMIFINÁLOVÉ KOLO IV. ROČNÍKA 

SÚŤAŽE NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC 2016 :

www.polytechnika.sk/index.php   

+ ďalšie príspevky o našej účasti na tejto súťaži

autor: T.H

Fotogaléria