EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

PROJEKT KOMPRAX : Keep calm and lift.

Vďaka školeniu  KomPrax a finančnej podpore od Iuventy sa nám podarilo uskutočniť projekt

                                                            Keep calm and lift.

Cieľom tohto projektu bolo , aby  žiaci mali pozitívnejší postoj k telesnej výchove a zlepšil sa ich vzťah k športovým aktivitám.

Prípravná fáza pozostávala zo stretnutia tímu, nákupu materiálu , potrebného  na projektové aktivity a určení dátumu  realizácie.

Potom nasledovalo šmirgľovanie strojov, maľovanie stien a obrázkov a natieranie strojov a závaží.

Na záver som si sadla k počítaču a vytvorila edukačné materiály- náučné plagáty a brožúru VEDIEŤ VIAC ,ZISTIŤ VIAC. Žiaci  takto budú mať prístup k informáciám o správnom spôsobe cvičenia.

V závere môžem skonštatovať , že námaha nebola márna čo potvrdil telocvikár Mgr. Čontofalský, keď spomínal reakcie žiakov , ktorí vstupovali  do takto zmodernizovanej posilňovne. Radosť majú aj moje spolužiačky , s ktorými sme vytvorili skupinu , ktorá bude vo voľnom čase  sa starať o krásu svojho tela v duchu gréckej kalokagatie.

Na záver by som chcela poďakovať všetkým , ktorí mi pri realizácií projektu pomohli – hlavne žiaci III.ME a I.AM  a tiež mojej spolužiačke Barbore Ambrózyovej , ktorej maľby zdobia už  viacero stien školy. Verím že každý  kto raz vstúpi do našej posilňovne sa tam bude chcieť vrátiť znova.

 

Lenka Kozáková II.P

autor: L.K, T.H

Fotogaléria