EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

POZOR ! ZAČALO SA INTERNETOVÉ HLASOVANIE SÚŤAŽE NAJ AGRO CHLAPEC WEBU

V predchádzajúcom príspevku sme informovali, že počas nedávnej konferencie AGROBIZNIS v roku 2013 sa uskutočnilo aj semifinále súťaže NAJ agro dievča a NAJ agro chlapec. V rámci tejto súťaže sme dosiahli pozoruhodný úspech, lebo víťazom NAJ agro chlapec sa stal žiak našej školy Michal MIKULA IV.A. Porota súčasne vybrala zo 48 semifinalistov dve desiatky finalistov (10 dievčat a 10 chlapcov), ktorí sa budú uchádzať o titul súťaže NAJ agro dievča a NAJ agro chlapec webu. Finále súťaže sa bude konať 20.3.2013 v kongresovej hale K nitrianskeho Agrokomplexu počas výstavy Agrosalón v kombinácii s ďalšou súťažou s názvom NAJ inovatívnejší stroj roka 2012.  V súlade so štatútom súťaže sa 15. II. 2013 začína internetové hlasovanie o titul NAJ dievča webu a NAJ chlapec webu, v ktorom sa spomínaná dvadsiatka finalistov študujúcich na stredných školách s poľnohospodárskym zameraním uchádza o naše hlasy. Samozrejme, že budeme hlasovať cez portál www.agrobiznis.sk  za naších žiakov, lebo okrem Michala MIKULU IV.A sa do finálovej desiatky chlapcov prebojoval aj Benedikt UHEREK II.A. Sme jediná škola, ktorá má v desiatke finalistov dvoch zástupcov, ale tento úspech je súčasne " Pyrrhovým víťazstvom ", lebo sa nám budú trieštiť hlasy.  Internetové hlasovanie bude prebiehať do 15.3.2013.

Postup internetového hlasovania je jednoduchý. Na webovej stránke www.agrobiznis.sk nájdete vpravo hore pod oznamom NAJ agro manažér 2012 vstup pre HLASUJTE NAJ AGRO DIEVČA, AGRO CHLAPEC. Kliknem na AGRO CHLAPEC , kde sa objavia fotografie a informácia o desiatke finalistov.

KLIKNEM NA KRÚŽOK POD FOTOGRAFIOU JEDNEHO Z NAŠÍCH CHLAPCOV, ktorému chcem dať svoj hlas,VYPÍŠEM SVOJE ÚDAJE  / email a uvedený ochranný kód / A ODOŠLEM.Z časového hľadiska ide zhruba o 2 minúty. Preto veríme, že si tento čas nájdete a pošlete svoj hlas jednému z naších súťažiacich. POZOR !!! Z KAŽDÉHO PC JE MOŽNÉ HLASOVAŤ IBA RAZ !!!

 

DVADSIATKA FINALISTOV

dievca_chlapec

 

 

 

 

 

 

 

SÚVISIACE  ČLÁNKY

Školský rok 2012/2013

7. II. 2013  VÍŤAZ SÚŤAŽE NAJ AGRO CHLAPEC JE Z NAŠEJ ŠKOLY - MICHAL MIKULA IV.A !

www.polytechnika.sk/index.php

SEMIFINÁLE SÚŤAŽE NAJ AGRO DIEVĆA, NAJ AGRO CHLAPEC SA BLÍŽI :

www.polytechnika.sk/index.php

autor: T.H

Fotogaléria

Propagácia úspechu na NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC
AGROBIZNISU 2013 na INFO náste