EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

25.II.2011 - OCENENIE NAJLEPŠÍCH ŠPORTOVCOV MESTA.

V piatok 25. februára 2011 boli opäť ocenení najlepší športovci mesta Liptovský Mikuláš za rok 2010. Slávnostný akt oceňovania sa uskutočnil v zasadačke mestského úradu, ktorá  bola preplnená do posledného miesta.

Tento rok členovia Komisie školstva, športu a mládeže pri mestskom zastupiteľstve mali pred sebou 28   nominácií na jednotlivcov a 4 nominácie na športové kolektívy. Po ich prerokovaní vybrali desať športovcov roka do osemnásť rokov, desať športovcov nad osemnásť rokov a tri kolektívy. Tradične aj tento rok boli športovci vybratí bez určenia poradia.

Ceny najlepším športovcom roka 2010 v meste Liptovský Mikuláš odovzdal primátor Alexander Slafkovský a predseda Komisie školstva, športu a mládeže pri mestskom zastupiteľstve  Vladimír  Rengevič.

 

Našu školu môže tešiť, že v plejáde vynikajúcich športovcov, medzi ktorými nechýbali ani olympijskí víťazi, sa ocitli aj naši súčasní a bývalí žiaci. V kategórii do osemnásť rokov bol ocenený Marek Lintner II.ŠP  (Atletický club Kriváň LM) .V kategórii nad osemnásť rokov to bol Filip Barák (Magic Kickbox Klub LM), ktorý je naším bývalým žiakom. Štúdium úspešne ukončil  v študijnom odbore agropodnikanie so zameraním na agroturistiku v školskom roku  2006/2007.

 

Aj v kategórii športových klubov sme tiež neostali naprázdno. V ocenenom kolektíve družstva juniorov Mestského hokejového klubu 32 sme mali dvoch súčasných žiakov, Patrika KubáňaFrantiška Poliačeka z III. ME a dvoch bývalých žiakov, Jána Pajonga, ktorý ukončil štúdium v školskom roku 2008/2009 a Erika Nitrianskeho, ktorý ukončil štúdium v školskom roku 2009/2010. Obidvaja sú absolventmi študijného odboru mechanik – elektrotechnik.

V prílohe uverejňujeme rozhovor s Marekom Lintnerom, ktorý bude súčasťou pripravovaného mimoriadneho čísla školského časopisu !

V prípade, ak chcete získať prehľad o ďaľších ocenených športovcoch a pozrieť si video k tejto správe kliknite tu !

www.mikulas24.sk/news.php

 

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2009/2010

10.II.2010 VYHODNOTENIE NAJLEPŠÍCH ŠPORTOVCOV MESTA ZA ROK 2009 :

www.kucerabatik.sk/download/LMB0_0216_024.pdf

Školský rok 2008/2009

9.II.2009 VYHODNOTENIE NAJLEPŠÍCH ŠPORTOVCOV MESTA ZA ROK 2008 :

www.zsslm.sk/index.php

 


autor: A.H T.H

Fotogaléria

ROZHOVOR S MAREKOM LINTNEROM II.ŠP V JPG FORMÁTE
Rozhovor bude súčasťou obsahu

Prílohy

.docROZHOVOR S MAREKOM LINTNEROM II.ŠP
Rozhovor bude súčasťou obsahu