EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

ŠTUDENTSKÁ KVAPKA KRVI 2010

 

V dňoch 18. októbra až 19. novembra 2010 organizuje Slovenský Červený kríž (SČK) už 16. ročník kampane Študentská kvapka krvi. Tento ročník je pod záštitou ministra zdravotníctva Slovenskej republiky Ivana Uhliarika.

Tohtoročná celoslovenská kampaň zameraná na oslovovanie darcov krvi hlavne z radov mladých ľudí sa nesie v znamení hesla:

Nová krv pre svet

Cieľom kampane je primäť najmä mladých ľudí, aby chodili darovať krv opakovane, čím sa zabezpečí dostatok krvi v našom zdravotníctve. Táto náborová kampaň je druhou najväčšou kampaňou, ktorú organizuje Slovenský Červený kríž v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR a hematologicko-transfúznymi oddeleniami nemocníc. Má celoslovenskú pôsobnosť s dosahom na školy, firmy a organizácie.

Všetci tí, ktorí sa zapoja do tohtoročnej Študentskej kvapky krvi, darujú krv a vyplnia evidenčnú kartu bezpríspevkového darcu krvi SČK, dostanú malý darček s motívom kampane.

Študentskú kvapku krvi 2010 podporila spoločnosť Vodax, a.s.

Za našu školu, už v časovom predstihu oficiálneho začiatku Študentskej kvapky krvi, darovali 12. a 13.X.2010 krv títo študenti :

Žiak

Trieda

Ján GOČ

IV.ŽP

Patrik HULEK

IV.ŽP

Zuzana BIELENÁ

IV.ŽP

Alžbeta ZUBAJOVÁ

IV.ŽP

Michal FLÓRO

IV.A

Ivan PROFANT

IV.A

Ján VALÁŠEK

IV.A

 SÚVISIACE ČLÁNKY :

Školský rok 2009/2010

9.XII.2009 DAROVANIE KRVI ŠTUDENTAMI SOŠP : polytechnika.sk/index.php

autor: T.H