EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

DALI SME ŠANCU MLADÝM A ..... NESKLAMALI !

Naša škola dostala od potencionálneho zamestnávateľa našich  študentov firmy GOFEX   písomné poďakovanie za prácu našich študentov, ktorí vo firme brigádovali cez letné mesiace Poďakovanie sa týka aj pedagógov za ich kvalitnú prípravu. Vzhľadom na to, že  nebýva zvykom aby potencionálny zamestnávateľ takouto formou ocenil prácu študentov a pedagógov školy, dovolili sme si so súhlasom majiteľov firmy zverejniť ich poďakovanie aj na stránke našej školy.

 

Dali sme šancu mladým a .....nesklamali !

Študenti Strednej odbornej školy polytechnickej v Liptovskom Mikuláši ukázali svoju zručnosť počas žatevných prác vo firme GOFEX, ktorá poskytuje agroslužby na území Slovenska a Čiech.

Lukáš STRAKA III.ME, Michal VYŠNÝ III.ME, Dominik URBAN II.ME, Tomáš STAROŇ IV.A a Patrik JANIČINA, ktorý už štúdium ukončil v školskom roku 2007/2008, brigádovali od júla do septembra tohto roku na kombajnoch CLASS a MASSEY FERGUSON v našej firme. Táto profesia sa zdá byť na prvý pohľad ľahká, ale od našich zamestnancov a brigádnikov vyžadujeme veľkú zodpovednosť, spoľahlivosť, odbornosť a výkonnosť.

V dnešnej dobe je ťažké nájsť zamestnancov s takýmito vlastnosťami a preto máme radosť , že takýchto mladých ľudí ochotných s nadšením pracovať sme našli na SOŠ polytechnickej.

Nesklamali nás a môžeme potvrdiť, že nemajú ďaleko od našich skúsených zamestnancov.

Touto cestou sa chceme poďakovať riaditeľovi školy Ing. Krčmárekovi za výbornú spoluprácu a pani profesorke Mgr. Guothovej za ústretovosť pri nadviazaní tejto spolupráce.

Veríme, že z tejto školy bude odchádzať ešte veľa takýchto mladých odborníkov, ktorých nevyhnutne treba aj vzhľadom na neustálu modernizáciu poľnohospodárskej techniky, ktorej ovládanie si vyžaduje aj primeranú vzdelanostnú úroveň.

                           Za firmu GOFEX:    Jaroslav URBAN ,  Peter URBAN

 

autor: Ing. Tibor Hugáň

Fotogaléria

OCENENÍ ŠTUDENTI FIRMOU GOFEX
STOJACI : ZĽAVA - DOPRAVA P