EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

Realizovali sme projekt „Mapovanie potrieb školy"

 

 

SOŠ polytechnická Liptovský Mikuláš v období apríl – október 2023 realizovala v rámci projektu „Mapovanie potrieb školy“ sériu  stretnutí všetkých svojich zamestnancov. Či už to boli pravidelné pracovné porady, stretnutie pred a po uskutočnením návštevy partnerskej školy alebo neformálne stretnutia, neustále sme debatovali o súčasnej kultúre a klíme na škole, jednak medzi zamestnancami navzájom, medzi zamestnancami a žiakmi, žiakmi navzájom a v neposlednom rade aj medzi zamestnancami a zákonnými zástupcami žiakov.

 

Rozbehnutie aktivít na mapovanie potrieb školy za účelom zlepšenia kultúry a klímy na škole, má veľký význam, pretože je to živý proces, na ktorom treba neustále pracovať s potrebným nasadením a odhodlaním, nakoľko na školách prirodzene dochádza k obmene nielen žiakov, ale aj zamestnancov.

 

V rámci projektu sme navštívili partnerskú školu v Rožnove pod Radhoštěm a našim hlavným cieľom bolo umožniť kolegom nazrieť do fungovania inej školy a mať možnosť porovnať, ktoré veci robíme dobre, na ktorých sa dá naopak popracovať a skvalitniť ich, poprípade čo nové by sme vedeli zaviesť na našej škole.

 

 

„Projekt bol finančne podporený z grantového programu Žilinského samosprávneho kraja podaj mi ruku.

 

 

 V prílohe sú uvedné fotografie na zobrazenie.

autor: M.N.

Prílohy

.jpgObrázok 1
.jpgObrázok 2
.jpgObrázok 3
.jpgObrázok 4
.jpgObrázok 5
.jpgObrázok 6