EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

10.4.2018 FINÁLE VI. ROČNÍKA CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE NAJ agro DIEVĆA, NAJ agro CHLAPEC 2018

10.4. 2018 sa počas odbornej konferencie Moderný AGROBIZNIS uskutočnilo aj finále súťaže NAJ agro dievča a NAJ agro chlapec 2018. Konferenciu i súťaž usporiadalo vydavateľstvo Slovenský CHOV v priestoroch nitrianskeho výstaviska Agrokomplex.

Žiaci našej školy nechýbali ani raz vo finále súťaže v predchádzajúcich ročníkoch, kde sme spolu získali vo všetkých kategóriách 5 prvých miest, čo nás zaradilo medzi najúspešnejšie školy v doterajšej histórii súťaže. Aj tento ročník súťaže sme mali svoje želiezko v ohni. V skupine chlapcov sa prebojoval do finále Ladislav PAPIK IV.A, študijný odbor agropodnikanie - chov koní a jazdectvo, ktorý sa, ako žiak prvého ročníka,  umiestnil v tejto súťaži na I. mieste v kategórii NAJ chlapec webu 2015. Aj keď sa v tomto ročníku neumiestnil na  niektorom z prvých troch miest v kategóriách súťaže,riaditeľstvo školy mu udeľuje pochvalu za vzornú reprezentáciu školy.

Článok budeme postupne dopĺňať o videá, fotografie, textové textové správy  aj z ďaľších zdrojov.

Video obsahuje záznam z finále súťaže o NAJ agro dievča a NAJ agro chlapca : www.youtube.com/watch Záznam z vystúpenia Ladislava PAPIKA je od 3,50 minúty.

Reportáž z finále súťaže NAJ agro dievča a NAJ agro chlapec, ktorý odvysielala STV2 v relácii Farmárska revue 14.4.2018. Reportáž je na začiatku relácie :                                                                                 www.tv-archiv.sk/farmarska-revue/sobota-14-04-2018-13-05#

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2017/2018

14.2.2018 SEMIFINÁLE SÚŤAŽE VI. ROČNÍKA SÚŤAŽE NAJ agro DIEVČA, CHLAPEC 2018 : www.polytechnika.sk/index.php                                                                                              

+ ďalšie články, ktoré sú obsahovo zamerané na súťaž od jej I. ročníka

 

autor: T.H

Fotogaléria