EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

PRIJATIE NAJLEPŠÍCH ŽIAKOV A ŠTUDENTOV PRIMÁTOROM LIPT. MIKULÁŠA

/ Prevzatý materiál z www. stránky mesta /

23.06.2009 Primátor odovzdával pamätné listy.

Pamätné listy pri príležitosti prijatia najlepších žiakov a študentov odovzdal primátor mesta Ján Blcháč žiakom pätnástich základných a stredných škôl na území Liptovského Mikuláša za vynikajúce študijné výsledky a mimoškolské aktivity.
„Teší ma pomyslenie na to, že je v našom meste toľko mladých ľudí so záujmom venovať sa popri štúdiu mnohým činnostiam, ktorými reprezentujú Liptovský Mikuláš,“ vyjadril sa primátor.
Ocenenie za aktivity a výborné výsledky v škole získalo 18 žiakov a 15 študentov. „Chcem sa poďakovať pánovi primátorovi a vedeniu mesta, že nezabúdajú aj na stredoškolákov a oceňujú najlepších žiakov nielen zo základných škôl, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta, ale aj najlepších študentov stredných škôl na území mesta Liptovský Mikuláš,“ povedal riaditeľ Gymnázia M. M. Hodžu Jozef Škorupa.
Na území mesta Liptovský Mikuláš sa nachádza 10 základných a osem stredných škôl, ktoré navštevuje viac ako 6 000 študentov.

ZA NAŠU ŠKOLU BOLA OCENENÁ ŠTUDENTKA ŠTUDIJNÉHO ODBORU agropodnikanie so zameraním na agroturistiku Nikola POLIAKOVÁ z 3.A.

autor: T.H

Fotogaléria

NIKOLA POLIAKOVÁ
Fotografia bola umiestnená do