EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

ZAČALO SA HLASOVANIE O VÍŤAZA SÚŤAŽE NAJ AGRO CHLAPEC WEBU 2017. ZAHLASUJTE ZA NÁŠHO ŽIAKA TOMÁŠA MAZURA IV.A !

Jednou z čiastkových súťaží, v rámci celoslovenskej súťaže NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC 2016, je aj súťaž o NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC WEBU 2017. V tejto súťaži sme získali v predchádzajúcich  ročníkoch dve prvé miesta. V roku 2014 sa v kategórii diečat stala víťazkou Šárka DEVEČKOVÁ a v roku 2015 sa stal víťazom v kategórii chlapcov Ladislav PAPIK. Radi by sme nadviazali na tieto skvelé výsledky aj v tomto ročníku súťaže a preto by sme chceli požiadať všetkých zamestnancov školy, žiakov aby zahlasovali za nášho žiaka Tomáša MAZURA IV.A, študijný odbor agropodnikanie – chov koní a jazdectvo. Potešilo by nás, keby o možnosti hlasovania za nášho žiačka, informovali zamestnanci školy a žiaci aj svoje okolie, lebo z každého počitača je možné hlasovať iba raz. Každý ďalší hlas s rovnakou IP adresou bude automaticky vyradený.

 Spôsob hlasovania je časovo nenáročný. Na webovj adrese :

www.agrobiznis.sk/index.php/component/content/article/1215

nájdete fotografie chlapcov, ktoré sa prebojovali zo semifinále súťaže do jej finálovej časti. Vašou úlohou je kliknúť na okienko pod fotografiou Tomáša MAZURA, vyplniť údaj o hlasujúcom / emailova adresa / , odpísať ochranný kód z obrázka a odoslať. Na vašu emailovu adresu príde správa, ktorá potvrdzuje hlasovanie. Veríme, že aj tento ročník bude, aj vďaka vášmu hlasovaniu, znova úspešný.

Hlasovať môžete aj cez : www.agrobiznis.sk/ , kde na titulnej strane nájdete odkaz na súťaž „ HLASUJTE naj agro dievča, chlapec „ Po kliknutí na agro chlapec sa dostanete do galérie finalistov súťaže NAJ agro chlapec 2017 a ďalší postup je rovnaký, ako v predchádzajúcom spôsobe hlasovania.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2016/2017

9.II.2017  SEMIFINÁLOVÉ  KOLO CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC 2017 :

www.polytechnika.sk/index.php

+ ďalšie články s tematikou súťaže NAJ AGRO DIEVČA , CHLAPEC

 

 

autor: T.H

Fotogaléria

Prílohy

.pdfInformácia o spôsobe hlasovania.