EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

NÁVRATY : 28.VIII.2015 PREMIEROVÁ ÚČASŤ FREDERIKY ŠIMOVEJ III.A A JEJ KONÍKA NA JUNIORSKÝCH JAZDECKÝCH PRETEKOCH.

S určitým odstupom času sme požiadali Frederiku ŠIMOVÚ III.A, študijný odbor agropodnikanie - chov koní a jazdectvo aby sa s nami podelila o svoje  dojmy z premierovej účasti na juniorských jazdeckých pretekoch v disciplíne WESTERNOVÉ JAZDECTVO.

Tu je jej odpoveď :

28.8.2015 som sa zúčastnila westernových pretekov s mojím koníkom KUBOM. Boli to naše prvé preteky a obaja sme boli dosť v strese. Atmosféra však bola super, ktorú umocňovala prítomnosť „kopec priateľov“ aj rodinných príslušníkov. Kubko sa postupne naučil nemať strach z hlasnej hudby a davu cudzích ľudí.. Síce sme odišli z pretekov bez umiestnenia, ale odniesli sme si novú skúsenosť, ktorú verím, že pretavíme v blízkej budúcnosti do podoby lepšieho umiestnenia. Náše prvé vystúpenie na súťažných pretekoch by som preto zhodnotila známym heslom : NIE JE DOLEŽITÉ VYHRAŤ, ALE ZÚČASTNIŤ SA.

Frederike ďakujeme za ústretovosť pri zabezpečení obsahu a fotogalérie príspevku a želáme jej, aby sa jej želanie naplnilo už na najbližších pretekoch.

POZNÁMKA : Okrem fotogalérie ponúkame dve videá z podujatia, ktoré si môžete stiahnuť tu :

ulozto.sk/xVTmToZu/video0231-mp4

 

ulozto.sk/xTtPtAfL/video0233-mp4

 

SÚVISIACE ČLÁNKY :

PRÍSPEVKY VENOVANÉ ÚČASTI FREDERIKY ŠIMOVEJ III.A A JEJ SPOLUŽIAKOV V CELOSLOVENSKEJ  SÚŤAŽI NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC 2015 :

www.polytechnika.sk/index.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autor: T.H

Fotogaléria