EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

DÁTUM 27.V.2015 SA ZAPÍSAL DO HISTÓRIE STREDNÉHO ODBORNÉHO ŠKOLSTVA NA LIPTOVE

Slávnostné odovzdávanie maturitných vysvedčení absolventom našej školy, ktoré sa uskutočnilo 27.V.2015 malo „ punc výnimočnosti“, lebo maturitné vysvedčenie dostalo aj 11 prvých absolventov zo študijného odboru agropodnikanie - chov koní a jazdectvo v histórii stredného školstva na Liptove. Tento študijný odbor sa postupne zbavuje svojich rozbehových prekážok, čo sa prejavuje aj v tom, že  žiaci všetkých jeho ročníkov dominujú v školských, ale aj v mimoškolských aktivitách. Preto sme sa rozhodli priblížiť  jeho životaschopnosť vo všetkých ročníkoch stručným chronologickým prehľadom hlavných aktivít, na ktorých sa zúčastnili jeho žiaci. Kto sa ešte neoboznámil s podrobnejšou charakteristikou vybratých aktivít a chcel by o nich vedieť viac, môže využiť našu www stránku, kde sú všetky uvedené aktivity spracované podrobnejšie a pre ich ľahšie vyhľadávanie ponúkame v prílohe  pri grafickej upútavke na akciu aj odkaz na jej vyhľadanie.

Je potrebné vyzdvihnúť  ochotu a zanietenosť pre dobrú vec u všetkých žiakov, ktorí sa uvedených aktivít zúčastnili. Veríme, že nastúpený trend, nestáť bokom pri organizovaní školských a mimoškolských akcií im ostane aj v ďalších školských rokoch  a svojim príkladom „stiahnu“ aj žiakov iných odborov k zvýšenej zapojenosti do ich organizovania a priamej účasti.

Poznámka : Príloha s prehľadom vybratých aktivít v študijnom odbore agropodnikanie - chov koní a jazdectvo bude aj súčasťou obsahu pripravovanej ŠKOLSKEJ ROČENKY 2014/2015.

 

 

autor: T.H

Fotogaléria

Prílohy

.pdfVYBRATÉ AKTIVITY V ŠKOLSKOM ROKU 2014-2015
.pdfZOZNAM ABSOLVENTOV ŠTUDIJNÉHO ODBORU
AGROPODNIKANIE - CHOV KONÍ A J