EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

19.12.2017 VÝBORNÉ VÝSLEDKY Alexandry BUKOVINSKEJ I.A NA VIANOČNÝCH PLAVECKÝCH PRETEKOCH

Posledným športovým úspechom našich žiakov, pred odchodom na Vianočné prázdniny, bol úspech Alexandry BUKOVINSKEJ I.A, študijný odbor agropodnikanie – agroturistika. Úpech je o to cennejší, lebo ho získala na plaveckých pretekoch, kde sme sa doposiaľ žiadne významné úspechy nezaznamenali. Preteky, ktoré sa uskuktočnili 19.12.2017, organizovalo Centrum voľného času Liptovský Mikuláš a niesli sa už vo vianočnej atmosfére, ktorú vystihoval aj ich názov. ŠKOLSKÉ VIANOČNÉ PLAVECKÉ PRETEKY – VÝLOV KAPRA.

Alexandra získala I. MIESTO v plaveckej disciplíne 50 m VS, a III. MIESTO v plaveckej disciplíne prsia. Výsledný čas na 50 m VS 0:30,10 predstavuje aj zlepšenie jej dosposiaľ evidovaného najlepšieho výsledku v Slovenskom pohári v plávaní na www.stránke Slovenskej plaveckej federácie , kde má uvvedený čas 0:30,73. Držíme jej palce, aby vo výborných plaveckých výkonoch pokračovala aj v budúcnosti a robila dobré meno, nielen svojmu plaveckému oddielu, ale aj našej škole.

Najlepšie výsledky Alexandry BUKOVINSKEJ v Slovenskom pohári v plávaní nájdete tu, ešte bez zmeny jej zlepšeného času na 50 m VS, ktorý dosiahla na Vianočných plaveckých pretekoch - Výlov kapra :

www.swimmsvk.sk/pohar/plavci/bukovinska-alexandra

autor: T.H

Fotogaléria