EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

HISTORICKÁ VÝNIMOČNOSŤ POSTUPU ALŽBETY VLČKOVEJ III.A DO 43. ROČNÍKA CELOŠTÁTNEJ PREHLIADKY SOČ

Po 15 rokoch našej účasti v  Stredoškolskej odbornej činnosti sme sa dočkali ďalšieho skvelého výsledku POSTUPU DO CELOŠTÁTNEJ PREHLIADKY SOČ. Tento skvelý výsledok dosiahla Alžbeta VLČKOVÁ III.A, študijný odbor agropodnikanie – agroturistika s rozšíreným vyučovaním chovu koní a jazdectva. Naša žiačka sa na KK SOČ, ktorého organizátorom  bola Stredná priemyselná škola informačných technológii v Kysuckom Novom Meste, umiestnila na II. MIESTE v súťažnom odbore sekcii 07 Pôdohospodárstvo /  poľnohospodárstvo, lesné a vodné hospodárstvo /. So svojou prácou NEVÍTANÝ HOSŤ KONÍ SARKOID si vybojovala postup do CELOŠTÁTNEJ PREHLIADKY SOČ, ktorá sa uskutoční 27 – 30.4.2021. Jej organizátorom je Stredná odborná škola stavebná v Trenčíne. UŽ TERAZ JEJ DRŽÍME PALCE !!

SOČ na našej škole patrí k  najstarším mimoškolským aktivitám v odbornej oblasti, ale takýto postup  sa nám podaril pred 15 rokmi, kedy do Celoštátnej prehliadky SOČ postúpila práca autorov Kataríny Fáberovej, Macely Zaťkovej a Slavomíra Húsenicu. Názov práce bol REALIZÁCIA PROJEKTU ZELENÁ ŠKOLA. Išlo o 28. ročník súťaže, ktorý sa uskutočnil 26 – 29. apríla 2006 v Modre.

 Aj napriek distančnému vzdelávaniu treba oceniť neutíchajúcu aktivitu Betky VLČKOVEJ aj v iných oblastiach mimoškolských aktivít. Už sme vás  informovali, že sa spolu so starším spolužiakom Ľubošom TEKELJAKOM IV.A  zapojili do súťaže MÔJ PRÍSPEVOK K SEBESTAČNOSTI . V súčasnosti majú už obidvaja umiestnené na Yotube  súťažné videa MÔJ ŽIVOT NA GAZDOVSTVE.

Boli by sme radi, keby ste ich lajkovaním v súťaži podporili  a tak im umožnili umiestniť sa na popredných miestach po ukončení súťaže.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KOMPLETNÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA KK SOČ tu :

3.3.2021 POSTUP Alžbety VLČKOVEJ DO KK SOČ tu :

Alžbeta VLČKOVÁ,  súťažné video  MÔJ ŽIVOT NA GAZDOVSTVE tu :

Ľuboš TEKELJAK,  súťažné video  MÔJ ŽIVOT NA GAZDOVSTVE tu :

 Alžbeta VLČKOVÁ a Ľuboš TEKELJAK, súťažné videá MÔJ PRÍSPEVOK K SEBESTAČNOSTI tu :

 

autor: T.H

Fotogaléria

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 07 Pôdohospodárstvo
/ poľnohospodárstvo, lesné a v
NÁVRAT DO HISTÓRIE CELOŠTÁTNA PREHLIADKA SOČ 2006
Práca : REALIZÁCIA PROJEKTU ZE