EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

ODBORNÁ EXKURZIA ŽIAKOV UČEBNÉHO ODBORU AGROMECHANIZÁTOR - OPRAVÁR NA AGROSALÓNE NITRA 2015

V príspevku, ktorý bol obsahovo zameraný na nášu účasť v III. ROČNÍKU CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE NAJ agro dievča, chlapec : www.polytechnika.sk/index.php sme súčasne informovali o účasti žiakov učebného odboru agromechanizátor – opravár na Medzinárodnom agrárnom veľtrhu AGROSALÓN v Nitre na výstavisku Agrokomplex.

Veľtrh sa koná v dvojročnej periodicite a v priaznivom termíne - pred začiatkom hlavných sezónnych prác v poľnohospodárstve. Od začiatku svojej existencie predstavuje stabilné zázemie pre úspešnú komunikáciu odborníkov v danom odvetví a prezentuje úspešné inovatívne technológie v poľnohospodárskej technike a mechanizácii. Veľtrhu sa naposledy zúčastnilo viac ako 19000 návštevníkov. V roku 2015 Agrosalón poskytol priestor pre viac ako 150 vystavujúcich firiem nielen zo Slovenskej ale aj z Českej republiky, Maďarska, Poľska, Nemecka, Rakúska či Talianska, a to na ploche 25000 m2   Z uvedených údajov vyplýva, že naši žiaci mali v rámci odbornej exkurzie čo pozerať a obdivovať. Výhodou Agrosalónu je to, že ponúka pre poľnohospodára tú správnu príležitosť vybrať si v predsezónnom termíne vhodnú techniku pre svoju každodennú prácu. 

 

Vzhľadom na to, že fotogaléria je zatiaľ poskromná, rozhodli sme sa priblížiť atmosféru Agrosalónu 2015 pomocou videa : www.youtube.com/watch Súčasne môžete pokračovať v ďalších videozáznamoch z výstavy, ktoré sú na tejto adrese vpravo.

autor: T.H, J.L

Fotogaléria

Účastníci odbornej exkurzie AGROSALÓN 2015
V rámci exkurzie jej účastníci povzbudili pred
finálovým kolom našich žiakov.
Možnosť odfotiť sa s našimi šarmantnými žiačkami
využil aj Filip HLAVATÝ III.AM